website-header-banner 3
 
 
 
facebook-bijdrage-online-yoga-versie-2021
 
iov-herman-logo-yfn-erkenning

 
 
 

Avatar training

Wil je direct meer weten over de een Resurfacing Workshop? Klik dan hier

Avatar is een krachtig en puur zelfontwikkelingsprogramma. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. Jij bent het die meer over jezelf te weten komt.

Avatar is een praktische en ervaringsgerichte training, met jouw leven als centraal thema. Het is een verbazend effectieve methode om verlangens, grote plannen, kleine verbeteringen, dromen, projecten of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je leert ongewenste gevoelens, twijfels en beperkingen los te laten en meer van elk moment te genieten. De training geeft je nieuwe mogelijkheden om te leven volgens je eigen waarden en in harmonie met je omgeving.

Avatar is een investering voor de rest van je leven. Na afloop beschik je over een uitgebreide gereedschapskist met effectieve technieken. Je kunt deze, waar en wanneer je maar wilt, blijven gebruiken om je eigen leven de vorm en kwaliteit te geven, die jij jezelf gunt. Het is de eerste training van het avatar pad: een proces tot zelf – ontwikkeling.

Je kunt je aanmelden voor een informatie-uur. Ik leg je dan uit wat Avatar inhoud, hoe de training eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn om de cursus te volgen. Informatie-uur is gratis.

 

Wenst U verdere info of wilt u graag kennismaken?

Stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@anitabosch.nl of bel 06-22832969

 

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier

 

meeuw