website-header-banner 3
 

Individuele begeleiding

Misschien is het werken, leren en oefenen in een groep voor jou minder geschikt omdat je een aantal specifieke vragen hebt of wanneer je aandacht wil voor persoonlijke vragen. In een individuele sessie heb je de gelegenheid om in te zoomen op die specifieke situatie.

Steeds meer klanten maken gebruik van deze mogelijkheid, de persoonlijke benadering en aandacht levert hen veel inzicht en handvatten op. Het geeft extra vertrouwen in de eigen kracht.

De individuele begeleiding wordt aangepast aan de vraag en persoonlijke omstandigheden, je kunt drie hoofdcategorieën onderscheiden; 

Coaching

Je werkt gericht aan jouw thema’s en leerdoelen die we samen in de intake vaststellen. De thema’s kunnen te maken hebben met levensvragen, (ont)spanning in je privéleven of werksfeer. Jij staat aan het roer en ik draag instrumenten en werkvormen aan die jou hierbij kunnen helpen. 

Individuele Yoga

Hier gaat het over de manier waarop je condities voor gezondheid en balans kunt optimaliseren rekening houdend met jouw persoonlijke situatie en eventuele beperkingen en mogelijkheden. 

Met diverse oefeningen uit de integrale yoga en mindfullness werk je aan je ontspanning, lichaamshouding en ademhaling.

Je kunt hierbij denken aan individuele aandacht voor de manier waarop jij:


  • kunt leren hoe je jouw lichaamshouding kunt verbeteren.

  • je beter leert concentreren door aandachtsoefeningen.

  • bewuster kunt ademhalen zodat je beter kunt ontspannen. 

Individuele Zwangerschapsbegeleiding 

Zwangere vrouwen hebben vaak vragen over de zwangerschap, de bevalling en het aanstaande moederschap. Deze onderwerpen staan centraal in de groepszwangerschapsbegeleiding en yoga.

Soms zijn deze vragen persoonlijker; ervaringen uit het verleden, lichamelijke factoren, angsten en andere bijzonderheden vragen dan om extra aandacht en handvatten. Veel vrouwen maken dan gebruik van individuele begeleiding tijdens de zwangerschap.

Na een kennismakingsgesprek spreken we samen het aantal en frequentie van de bijeenkomsten af.

Wenst U verdere info of wilt u graag kennismaken? Stuur dan een mail naar ofni.[antispam].@anitabosch.nl of bel +316 22 83 29 69 

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hiermeeuw